CONTENT AGENDA (TENTATIVE)

VIETNAM BUSINESS FORUM

18.09.2025

TRANSFORMING CHALLENGES INTO GROWTH

Chuyển hóa thách thức thành động lực tăng trưởng



7:30-8:30 Check-in & Registration/Networking

8:30-8:35 Welcome Remark

ECONOMIC OUTLOOK

8:35-8:50 Trumponomics 2.0 means for Asia

Rising protectionism is reshaping global trade and supply chains. Let's examine its impact on Asia and how the region can adapt to remain resilient and competitive through diversification, policy shifts, and new partnerships.

Duration: 15 minutes
Speaker: Chang Shu
Chief Asia Economist
Bloomberg Economy

8:50-9:00 Vietnam's Role in Global Supply Chain Realignment

As one of the most vulnerable countries impacted by Trump 2.0, Vietnam stands at a critical crossroads: Transform or be left behind. This session explores what Vietnam needs to secure its high growth amid rising geopolitical uncertainty.

Duration: 10 minutes

Speaker: Bruno Jaspaert
Chief Executive Officer
DEEP C Industrial Zones Vietnam

9:00-9:30 Private Sector: Driving Vietnam's Next Economic Chapter

With ambitious double-digit growth targets, Vietnam is advancing sweeping reforms and fostering a dynamic private sector. The Southeast Asian nation aims to position private enterprises as the driving force behind its economic growth and innovation.

Duration: 30 minutes **Panelists: Truong Thi Chi Binh**

Executive Vice President and General Secretary

VASI

Dau Anh Tuan

Vice Secretary-General cum Director of Legal Department

VCCI

10:00-10:20

Next-Gen Leadership: Turning Legacy into Bold Steps Forward

Vietnam is experiencing a new wave of next-generation business leaders. This session explores how they inherit core values and vision, and how they're transforming that legacy into innovation, bold leadership, and sustainable growth for the future.

Duration: 20 minutes

Panelists: Charoen Sirivadhanabhakdi

Chairman ThaiBev

Dang Huynh Uc My

Chairlady TTC AgriS

TOP PRIORITIES FOR EXECUTIVE IN 2025-2026

10:30-11:10

Five Key Themes to Drive the Private Sectors in 2025-2026

As the center of the Vietnamese economy, we unpack five key themes for the private sector to unlock strategy.

Duration: 40 minutes Speaker: Nguyen Tu Anh

Director General

Department of General Economic Affairs at Central Party's Economic Commission

11:10-11:55

The Executive Playbook: Key Drivers for New Growth

In a new chapter of world order, business leaders must navigate uncertainties to unlock opportunities. Leading executives discuss the prioritized risk and strategic solutions.

Duration: 45 minutes

Panelists: Michael Hung Nguyen

Deputy Chief Executive Officer

Masan Group

Tran Dinh Long

Hoa Phat Group

Truong Gia Binh

Chairman **FPT Corporation**

Vuu Le Quyen Chief Executive Officer

Bitis

Dao Huu Duy Anh

Vice President

Duc Giang Chemical Group

Tran Phuong Ngoc Thao

Chief Executive Officer

PN.I

Tran Hung Huy

Chairman

Ending Speech 11:55-12:00

Duration: 5 minutes Speaker: Henry Nguyen

Chairman **Phoenix Holdings**